2008-3-3 00:34 dogcat
中毒重裝xp後,就裝唔返nero 7,佢成日話安裝被中斷,要我重裝,但試了多次,都失敗,我可以點安裝好呢?請多多幫忙!:cry2:

2008-3-4 11:00 scau
[quote]Originally posted by [i]dogcat[/i] at 2008-3-3 12:34 AM:
中毒重裝xp後,就裝唔返nero 7,佢成日話安裝被中斷,要我重裝,但試了多次,都失敗,我可以點安裝好呢?請多多幫忙!:cry2: [/quote]

邊個見到你點裝唔到呀? 冇人睇到你安裝時的畫面, 點解決好呢?
掉番轉頭我又咁問, 請問你又會點答呢? error 問題千千萬萬種咁多, 單單一二句我裝唔到呀! 咁就想有人答到你呀!

不過或者你唔係想問問題, 而係想要分數就另當別論!:008:

2008-3-4 16:24 dogcat
[quote]Originally posted by [i]scau[/i] at 2008-3-4 11:00 AM:
邊個見到你點裝唔到呀? 冇人睇到你安裝時的畫面, 點解決好呢?
掉番轉頭我又咁問, 請問你又會點答呢? error 問題千千萬萬種咁多, 單單一二句我裝唔到呀! 咁就想有人答到你呀!

不過或者你唔係想問問題, 而係想要 ... [/quote]
sorry,我是電腦新手,不懂顯示安裝時的畫面給你看,只能說我重裝之後,按一般情況下,用安裝精靈安裝,裝nero 6就冇問題,但裝nero 7,安裝精靈去到自動安裝,但去到'狀態'一半,就顯示'安裝精靈'被中斷,請重裝nero 7'的字句,希望你明我意思,我不是為點數,而是我真的需要,謝謝!:shocked2:

2008-3-4 17:27 scau
[quote]Originally posted by [i]dogcat[/i] at 2008-3-4 04:24 PM:
sorry,我是電腦新手,不懂顯示安裝時的畫面給你看,只能說我重裝之後,按一般情況下,用安裝精靈安裝,裝nero 6就冇問題,但裝nero 7,安裝精靈去到自動安裝,但去到'狀態'一半,就顯示'安裝精靈'被中斷,請重裝nero 7'的字 ... [/quote]

[color=#990000][b]這個與電腦新手無關的喎![/b][/color]!

我都講左啦「error 問題千千萬萬種咁多」, 每一種都有其代表意思, 你一隻字都冇提到, 連最基本可以睇到由什麼引起問題的圖片都冇, 咁點呀, 要搵過識占卜的先生或可以幫到你了. 算了, 我怕我會講多講多,得罪你就唔係咁好了.

頁: [1]
查看完整版本: 裝唔返nero 7,點算好?